-3,90kn

Etui za elektrode

SKU: 016915

Weldas etui za elektrode za zavarivanje izrađen je od dvostrukog sloja kože i ima praktičnu kukicu uz čiju pomoć možete objesiti etui kako bi mogli nesmetano raditi.

Zahvaljujći čvrstoj konstrukciji u etui možete smjestiti oko 2kg elektroda – maksimalan kapacitet do 2,3kg.

35,10kn s PDV-om

Samo 1 komad(a) na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Oznake:

Opis

Weldas etui za elektrode za zavarivanje izrađen je od dvostrukog sloja kože i ima praktičnu kukicu. Uz prikladno obješen etui nesmetano možete obavljati varenje i lagano doći do potrebnih elektroda.

Zahvaljujći čvrstoj konstrukciji u etui možete smjestiti oko 2kg elektroda – maksimalan kapacitet do 2,3kg.

 

 

 

Tehničke značajke

 

Kataloški broj artikla   44-7110
Materijali   dvostruka konstrukcija kože
Veličina (v x š)   38 x 8 cm
Područje primjene   pohrana elektroda za zavarivanje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Etui za elektrode”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 40,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..