-96,69kn (12,83 €)

Hlače za zavarivanje s naramenicama ArcKnight Weldas

Hlače za zavarivanjes naramenicama ArcKnight Weldas izrađene su od pamučnog retardanta plamena ojačanog crnom goveđom kožom.

Iznimno udobne su za nošenje i rad, te imaju praktične đžepove.

Od 826,40kn (109,68 €)743,76kn (98,71 €)

Oznake:

Opis

Hlače za zavarivanje s naramenicama ArcKnight Weldas izrađene su od pamučnog retardanta plamena ojačanog crnom goveđom kožom. Iznimno udobne su za nošenje i rad, te imaju praktične đžepove.

Radi boljeg prilagođavanja korisniku, hlače za zavarivanje na dnu nogavica s vanjskih strana imaju proreze koji se zatvaraju čičkom, kao i prorezi kod bokova koji osim zatvarača čičkom imaju i patentne zatvarače.

Prednja strana hlača koja također štiti i prsni koš, ojačana je kvalitetnom crnom goveđom kožom radi dodatne zaštite.

Visina hlača prema veličini je kako slijedi:

  • M – 136cm
  • L – 140cm
  • XL – 144cm
  • XXL – 148cm
  • XXXL – 152cm

 

Na sljedećem linku pronađite i preuzmite priručnik proizvoda sa dimenzijama veličina .

 

Tehničke značajke

 

Kataloški broj artikla   38-4340
Materijali   pamučni retardant plamena
Veličina    M, L, XL, XXL, 3XL
Područje primjene   hlače za zavarivanje s naramenicama i zaštitom za prsa

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Hlače za zavarivanje s naramenicama ArcKnight Weldas”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 50,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..