Grablje combisystem GARDENA (3105-20)

Šiljci grablji combisystem GARDENA (3105-20) izrađeni od visokokvalitetne plastike raspoređeni su na radnoj širini od 27 cm i omogućuju jednostavan i praktičan rad koji ne oštećuje travnjak.

Jamstvo na proizvod je 25 godina.

68,91kn s PDV-om

Samo 2 komada na zalihi

Usporedi

Oznake: ,,

Opis

Grablje combisystem GARDENA (3105-20) savršene su za grabljanje lišća, ostataka trave i ostalog vrtnog otpada na malim površinama.

Šiljci izrađeni od visokokvalitetne plastike raspoređeni su na radnoj širini od 27 cm i omogućuju jednostavan i praktičan rad koji ne oštećuje travnjak.

Grablje su prikladne za sve GARDENA combisystem drške. GARDENA ovisno o visini korisnika preporučuje dršku duljine 130 cm.

Jamstvo na proizvod je 25 godina.

Spajanje bez klimanja

Proizvod iz linije combisystem jednostavno se spoji na dršku i čvrsto pričvrsti vijcima. Pouzdana tehnologija jamči pouzdan rad bez klimanja.

 

Odgovara svim ručkama

Alati GARDENA combisystem odgovaraju svim drškama GARDENA combisystem. Vi odlučujete o tome hoće li drška biti od drva ili aluminija, ili pak posebno dizajnirana za vaša leđa.

 

Brzo, učinkovito i čvrsto

Zahvaljujući robusnim plastičnim šiljcima i radnoj širini od 27 cm možete raditi brzo i učinkovito na malim površinama. Plastične prilagodljive grablje GARDENA combisystem izrađene su od čvrste visokokvalitetne plastike.

 

 

 

Tehničke značajke

 

 Broj artikla   3105-20
Radna širina   27 cm
Preporučena duljina ručke  130 cm
Materijal  visokokvalitetna plastika
Područje primjene  grabljanje lišća, ostataka pokošene trave i ostalog vrtnog otpada

 

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Grablje combisystem GARDENA (3105-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest