NBC BSL/P/680/280

NBC BSL/P/680/280 iz linije Kratki kaminskih umetaka s trostrukim staklom odlikuje se izvrstnim tehničkim mogućnostima te preciznošću izrade.

Tijelo i prednji dio kaminskog umetka otporni su na visoke temperature, zahvaljujući materijalu od kojeg je izrađen, visoko kvalitetnim čelikom.

Prije no što se odlučite za kupnju obavezno pročitati upute za kupnju i postupak prijave/reklamacije kvara/štete.

Od 15.998,00kn

Obriši

Oznake: ,

Opis

Mala veličina NBC zračnog umetka, ostakljena s 3 strane, kombinira jedinstvenu estetiku i izuzetna svojstva performansi. Osim vizualnih kvaliteta, kamin jamči učinkovito zagrijavanje prostorija i ekološko izgaranje drva. Zahvaljujući uporabi suvremenih materijala i inovativnim tehničkim rješenjima, odlikuju se vrlo dobrim tehničkim parametrima. Jedna od njegovih brojnih prednosti je mogućnost povezivanja vanjskog usisnika zraka. Eleganciju umetku dodaje ukrasno staklo. Osim toga, ima siguran mehanizam za otvaranje komore za izgaranje.

SIGURNOST NA NAJVIŠOJ RAZINI

Kamin s tri prozora osigurava sigurnost korištenja jer ima sustav bočnog otvaranja. Ne morate otvarati sva tri prozora – možete otvoriti samo jedan da biste lako i povoljno dodali drvo.

Staklo umetka opremljeno je keramikom otpornom na toplinu koja može izdržati temperature do 660 ° C. Ugrađeno staklo ima certifikat kvalitete i sigurnosti.

Tijelo i prednji dio umetka otporni su na visoke temperature zahvaljujući upotrebi visokokvalitetnog čelika.

Okvir vrata izrađen je od zatvorenog profila, što ga čini stabilnim i otpornim na naprezanja koja se javljaju tijekom rada na visokim temperaturama. Savršena nepropusnost umetka zajamčena je zahvaljujući čvrstim zavarenjima izrađenim u oklopu od plemenitog plina. Čelični elementi rezani su laserskim rezačima, a zatim savijeni na CNC strojevima za savijanje.

EKOLOŠKO GORENJE

NBC je moderan kamin na drva – zadovoljava zahtjeve ekološkog dizajna i standard BImSchV 2 koji određuje najveću emisiju CO. Model NBC zadovoljava standarde ekološkog dizajna i zahtjeve restriktivnog standarda BImSchV 2, koji određuje najveću emisiju CO.

MODERAN DIZAJN

Trostrani NBC kamin privlači pozornost svojim modernim dizajnom i estetskom završnom obradom. Impresionira skladnom vizijom vatre, dajući unutrašnjosti jedinstven stil. Toplina zrači ne samo frontalno već i bočno. Savršeno za dnevni boravak u modernim i tradicionalnim stilovima.

Kamin je opremljen ukrasnim staklom, zahvaljujući kojem izgleda elegantno i moderno. Povećn je prednji dio umetka i naglašena vizija vatre.

JEDNOSTAVNO KORIŠTENJE

Vrata umetka imaju urednu ručku koja vam omogućuje jednostavno otvaranje i zatvaranje samo odabranih prozora. Promijenili smo tipični mehanizam kamina NBC ugradnjom bočnih vrata sa šarkama. To je odgovor za tradicionaliste koji ne vole vrata koja se otvaraju prema gore. To ne uzrokuje poteškoće u korištenju jer se stakla otvaraju neovisno jedna o drugoj.

Uređaj je dodatno opremljen sustavom čistog stakla – zahvaljujući takozvanoj U zračnoj zavjesi, strujanje zraka je ravnomjerno raspoređeno, briše staklo i smanjuje taloženje čađe na njemu. To vam omogućuje da dugo zadržite atraktivan i čist izgled stakla.

Kamin ima posebno profiliranu donju ploču izrađenu od TERMOTEC -a, zahvaljujući kojoj je komora za izgaranje dublja i sadrži više drva, a trupci ne padaju na staklo.Obloga komore za izgaranje dostupna je u dvije varijante – svijetla ili tamna .

Održavanje umetka čistim lakše je zahvaljujući ugrađenoj rešetki i spremniku u koji se skuplja pepeo.

MAKSIMALNA UPOTREBA ENERGIJE

Sagorijevanje čestica goriva odvija se zahvaljujući deflektoru, koji produžuje put ispušnih plinova, i sustavu sekundarnog dovoda zraka. Ovaj proces također povećava učinkovitost sagorijevanja i jamči bolju uporabu energije, a time i minimizira emisiju štetnih tvari u atmosferu.

Kamin ima trostruki ventilacijski sustav u komori za izgaranje, zahvaljujući kojem je sagorijevanje drva u umetku ekološko i, što je najvažnije, ekonomično.

Primarni zrak dovodi se u umetak izvana, zahvaljujući ugrađenom priključku za ulaz zraka od 125 mm. Priključak za ulaz zraka nalazi se u podu umetka. Njegovo reguliranje odvija se pomoću ugrađenog leptira za gas postavljenog od strane jednog regulatora, smještenog ispod vrata, što isključuje pogreške pri nepravilnoj uporabi. Cijeli mehanizam radi vrlo tiho i besprijekorno.

GARANCIJA

Zahvaljujući našem 20-godišnjem iskustvu u kombinaciji s najboljim materijalima, suvremenim strojevima i detaljnom kontrolom kvalitete, preuzimamo punu odgovornost za Kratki PRO uređaje, dajući im 10-godišnje jamstvo. Svaki uređaj ima zasebni certifikat kvalitete.

Jamstvo pokriva:

dijelove od lijevanog željeza;
pokretne elemente mehanizma za upravljanje zaslonom dimovodne cijevi i krunom zaslona ladice za pepeo;
rešetku i zabrtvljenost kamina u razdoblju od 1 godine od datuma kupnje;
keramičke ploče (2 godine)

Jamstvo ne pokriva:

vermikulit ploče;
c keramiku otpornu na toplinu (do 800ºC)
sve defekte nastale kao rezultat nepoštivanja uputa za upotrebu, posebno ovih koje se odnose na korišteno gorivo i pomoćna sredstva za paljenje;
sve defekte nastale prilikom transporta;
sve defekte nastale prilikom instaliranja, ugradnje i puštanja u pogon;
oštećenja nastala uslijed toplotnih preopterećenja ložišta (kao rezultat uporabe koja nije u skladu s uputama za rukovanje)

 

Jamstvo se produžuje za razdoblje od dana podnošenja reklamacije do dana obavijesti kupca o obavljenoj popravci. Ovo vrijeme će biti potvrđeno u jamstvenom listu.

Sva oštećenja nastala uslijed pogrešne uporabe, skladištenja, pogrešnog održavanja, neusklađenog s uputama za uporabu, ili zbog drugih razloga koji ne proizlaze iz krivnje proizvođača uzrokuje gubitak jamstva, ukoliko su ovi razlozi bili uzrok kvalitativnih promjena ložišta.

Prije no što se odlučite za kupnju obavezno pročitati upute za kupnju i postupak prijave/reklamacije kvara/štete.

Tehničke karakteristike:

 

Model NBC BSL
Model NBC/BSL/P/680/280
Nazivna snaga (kW) 7
Maksimalna snaga grijanja (kW) 3.0 – 9.0
Predviđeno za prostor (m²) : 50-70
Odvod dima (fi u mm) 160
Toplinska učinkovitost (%) 83
Emisija CO (na 13% O2) 0,10
Temperatura dimnih plinova (°C) 199
Težina (kg) 134,5
Max duljina cjepanica (cm) 40
Preporučena vrsta goriva drva (vlaga ≤20%)
Energetski razred A+

 

Preuzmite i pročitajte upute i instrukcije za pravilno postavljanje i korištenje Kratki ložišta:

Upute za rukovanje KRATKI kaminskim ložištima

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “NBC BSL/P/680/280”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 40,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..