fbpx

Set koluta za crijevo Classic 10 GARDENA (8010-20)

Set koluta za crijevo Classic 10 uključuje kolica za crijevo, 10 metara dugačko crijevo Classic promjera od 13 mm (1/2″) i sve potrebne priključke sustava GARDENA System: tri priključka crijeva Standard, dva priključka za slavinu, ventil za zatvaranje vode, dio za spajanje  i prilagodljivu mlaznicu za prskanje Classic.

Idealan je za vrlo male vrtove, vrtne terase ili balkone.

377,03kn s PDV-om

Samo 1 komada na zalihi

Usporedi

Oznake: ,

Opis

Komplet koluta za crijevo GARDENA Classic 10 raznolik je i kompaktan. Zbog male težine komplet je jednostavan za prenošenje i jamči sigurnu pohranu crijeva.

Komplet je u potpunosti sastavljen i uključuje kolica za crijevo, 10 metara dugačko crijevo Classic promjera od 13 mm (1/2″) i sve potrebne priključke sustava GARDENA System: tri priključka crijeva Standard (br. pr. 915), dva priključka za slavinu (br. pr. 900 i 902), ventil za zatvaranje vode (br. pr. 913), dio za spajanje (br. pr. 5305) i prilagodljivu mlaznicu za prskanje Classic (br. pr. 8114). Stoga je idealan za vrlo male vrtove, vrtne terase ili balkone.

Zahvaljujući ergonomskoj ručki može se ugodno nositi i upotrebljavati bilo gdje. Korištenje koluta za crijevo vrlo je jednostavno zahvaljujući ručki za namatanje koja se slobodno okreće. Također možete preklopiti ručku za namatanje. To omogućuje uštedu prostora prilikom pohrane. Bočni dijelovi koluta za crijevo oblika su trokuta i imaju nizak centar ravnoteže. Zbog toga je kolut za crijevo vrlo stabilan i nije ga lako prevrnuti. Zbog svega ovoga zalijevanje je jednostavnije i zabavnije.

 

Za prijenosnu upotrebu na vrtnoj terasi i balkonu

Zahvaljujući svojoj kompaktnoj strukturi i maloj težini, komplet s kolutom za crijevo 10 savršen je upotrebu na terasi, balkonu ili vrlo malim gradskim vrtovima. Prenošenje je jednostavno i ugodno zahvaljujući ergonomski prilagođenoj ručki.

 

 

Potpuno opremljeno

Komplet sadrži crijevo, sve potrebne priključke sustava GARDENA System i prilagodljivu mlaznicu za raspršivanje. Nakon priključivanja na slavinu možete odmah započeti zalijevati vrt.

 

Ušteda na prostoru prilikom pohrane

Kolut za crijevo jednostavno se posprema i štedi prostor zahvaljujući kompaktnoj konstrukciji i preklopivoj ručki za namatanje. Pristaje i u najmanji kutak terase ili balkona.

 

 

Bez gubitka vode

Nakon isključenja dovoda vode, crijevo možete pričvrstiti na ugrađeni mehanizam za sprječavanje kapanja. Vode se ne razlijeva i nepotrebno ne troši tijekom prenošenja ili nakon upotrebe.

 

 

Bez uvrtanja crijeva

Zahvaljujući nakošenom priključku crijeva na kolicima za crijevo, crijevo se ne uvrće i voda slobodno teče.

 

 

 

 

Tehničke značajke

 

Broj artikla   8010-20
Kapacitet koluta za crijevo   13mm (1/2”) -10m
Posebnost   Priključak bočnih dijelova u 3 točke za visoku stabilnost, integrirana ručka za nošenje, kutni priključak crijeva

 

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Set koluta za crijevo Classic 10 GARDENA (8010-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest