Spuštajući raspršivač s turbinskim pogonom T 200 GARDENA (8203-29)

Spuštajući raspršivač s turbinskim pogonom T 200 savršeno je prikladan za navodnjavanje travnatih površina srednje veličine do 200 m².

Po potrebi može se kombinirati sa drugim spuštajućim raspršivačima.

Doseg je moguće prilagoditi između 5 i 8 m za pojedina područja,a moguće je navodnjavati površine u rasponu od vrlo malih područja do punog kruga.

Ugrađeni filtar za prljavštinu omogućuje neometan rad.

 

210,42kn s PDV-om

Samo 2 komada na zalihi

Usporedi

Oznake: ,,

Opis

Spuštajući raspršivač s turbinskim pogonom T 200 -kao dio sustava raspršivača GARDENA – savršeno je prikladan za navodnjavanje travnatih površina srednje veličine do 200 m².  T 200 može se po potrebi kombinirati sa spuštajućim raspršivačima T 100 i 380 (br. pr. 8201-29 ili 8205-29) i oscilirajućim spuštajućim  raspršivačem R 140 (br. pr. 1537-29).

Doseg je moguće prilagoditi između 5 i 8 m za pojedina područja. Područje navodnjavanja moguće je beskonačno prilagođavati – bez upotrebe alata – na glavi raspršivača u rasponu između 25 i 360°.

Zahvaljujući funkciji memoriranja položaja, raspršivač se automatski vraća na prethodno namješteno područje navodnjavanja, čak i kada se glava raspršivača nehotično okrene. Tako je zajamčeno neprekidno navodnjavanje pravog područja.

Četiri mlaznice omogućuju fleksibilno navodnjavanje: za pojedina područja navodnjavanja moguće je postaviti različite brzine protoka vode. To je posebno važno za ravnomjerno navodnjavanje uz kombiniranu upotrebu raspršivača za različito postavljena područja navodnjavanja.  Pouzdan turbopogon otporan na pijesak jamči dug vijek trajanja. Postavljanjem ispusnog ventila (br. pr. 2760-20) sustav raspršivača postaje otporan na smrzavanje. Priključivanje se obavlja putem unutarnjeg navoja 12 mm (1/2″).

 

 

Praktično navodnjavanje

Travnjaci površine do 200 m² mogu se jednostavno i praktično navodnjavati pomoću spuštajućeg raspršivača GARDENA T 200. Za navodnjavanje većih površina, ovaj se raspršivač može postaviti u kombinaciji sa spuštajućim raspršivačima s turbinskim pogonom T 100 i T 380 te spuštajućim oscilirajućim raspršivačem R 140.

 

Ravnomjerno navodnjavanje

Četiri zamjenjive mlaznice s različitim brzinama protoka vode omogućuju ravnomjernu raspodjelu vode kod upotrebe nekoliko raspršivača za različito postavljena područja navodnjavanja.

 

Za područja različitih veličina

Doseg rada raspršivača moguće je namjestiti između 5 i 8 m, ovisno o veličini površine koju treba navodnjavati.

 

Beskonačne mogućnosti prilagođavanja područja

Područje navodnjavanja moguće je prilagoditi u rasponu između 25 i 360°.

 

Zaštita od krađe

Zahvaljujući funkciji memoriranja položaja, raspršivač se automatski vraća na prethodno namješteno područje navodnjavanja, čak i kada se glava raspršivača nehotično okrene. Tako je zajamčeno neprekidno navodnjavanje pravog područja.

 

 

Tehničke značajke

 

Broj artikla  8203-29
Pokrivena površina   do 200m²
Priključak  1/2” unutarnji navoj

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.
Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Spuštajući raspršivač s turbinskim pogonom T 200 GARDENA (8203-29)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest