fbpx

Osnovna jedinica 1000 GARDENA (1355-20)

Glavna jedinica GARDENA 1000 početna je sastavnica sustava GARDENA Micro-Drip-System.

Temeljna jedinica GARDENA 1000 smanjuje početni tlak na radni tlak od približno 1,5 bara za optimalan rad priključenih kapaljki i mlaznica.

Protok vode iznosi približno 1.000 litara na sat. Glavna jedinica također filtrira vodu. Glavna jedinica isporučuje se spremna za priključivanje.

Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji priključivanja “Quick & Easy” ugradnja glavne jedinice iznimno je jednostavna.

104,36kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake: ,,,

Opis

GARDENA Osnovna jedinica 1000 (1355-20) snižava tlak vode za optimalan rad te prethodno filtrira vodu.  Može se fleksibilno upotrebljavati i jednostavna je za kombiniranje.

Jednostavno smanjenje tlaka

Glavna jedinica 1000 iz tvrtke GARDENA pouzdano snižava tlak vode na otprilike 1,5 bar za optimalan rad kapaljki i mlaznica za raspršivanje.

 

Jednostavna instalacija

Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji priključivanja “Quick & Easy” sve dijelove moguće je jednostavno kombinirati i ponovno rastaviti po potrebi.

Fleksibilno

Zahvaljujući priključku i prilagodniku priključak se može fleksibilno upotrebljavati s 4,6-milimetarskom (3/16″) opskrbnom cijevi i 13-milimetarskom (1/2″) spojnom cijevi.

Filtrirana voda

Zahvaljujući filtru voda se prethodno filtrira.

 

Tehničke značajke

Broj artikla 1355-20
Primjena Redukcija tlaka i filtriranje vode
Protok vode i redukcija tlaka do 1 000 l/h ; na 1,5 bar

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Osnovna jedinica 1000 GARDENA (1355-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest