Oscilirajući raspršivač Aqua S GARDENA (18700-20)

SKU: 046606

Aqua S je dizajniran za površine od 90 do 220 m² i može biti postavljen u tren oka. Priključak za vodu ima ugrađeni metalni filter koji se vrlo lako može izvući rotiranjem spoja.

Širina zalijevanja Aqua S je max. 13 metara.

158,76kn s PDV-om

Na zalihi

Usporedi

Oznake: ,,

Opis

Uživajte u svakom centimetru ljeta – s oscilirajućim raspršivačem Aqua S tvrtke GARDENA. Rasprišivač osigurava ravnomjerno i precizno zalijevanje travnjaka i biljaka, a da se pritom ne formiraju lokve. Aqua S je dizajniran za površine od 90 do 220 m² i može biti postavljen u tren oka.
Samo ga postavite na travnjak i postavite domet bilo gdje između 7 i 17 metara pomoću klizača. Širina zalijevanja Aqua S je max. 13 metara. Jednom kada je crijevo spojeno, možete uključiti vodu i vaše će biljke biti pouzdano zalijevane. Ne samo što je dobro za biljke, već vam omogućava da potrošite više vremena na druge stvari. Izdržljiv materijal s metalnim komponentama osigurava da prskalica ostane čvrsto na zemlji. Također je vrijedno napomenuti da je Aqua S zaštićen od mraza kao i od UV zračenja, što znači da ga ne treba uvijek uklanjati s travnjaka nakon upotrebe.

Čišćenje Aqua S raspršivača jednostavno je kao i postavljanje. Priključak za vodu ima ugrađeni metalni filter koji se vrlo lako može izvući rotiranjem spoja. Zatim ga samo držite pod tekućom vodom kako bi ga očistili. Ako se na mlaznicama stvara vapno, upotrijebite predviđenu iglu: ona se nalazi na drugom kraju zaljevača u vijčanoj kapici. Upotrijebite ga za brzo otčepljivanje mlaznica.

 

Uvijek lijepo i ujednačeno

Mlaznice oscilirajućeg zaljevača Aqua S kontinuirano osiguravaju ravnomjerno i vrlo precizno navodnjavanje travnjaka na površinama od 90 do 220 m². Ravnomjerno zalijevanje također sprječava stvaranje lokvica.

Ne može biti jednostavnije

Za ručno namještanje oscilirajućeg raspršivača i spajanje crijeva traje potrebno je samo nekoliko koraka. Pomoću klizača postavite raspon (7–17 metara) kao i tip navodnjavanja. Omogućuje vam zalijevanje samo jedne strane (lijeva ili desna), umjesto da zalijevate obje istovremeno. Širina raspršivanja uvijek ostaje max. 13 metara.

Kiša ili sunce

Bez obzira na visoke ili niske vanjske temperature, trajni materijal od kojeg je izrađen, štiti oscilirajući zaljevač Aqua S od mraza i UV zračenja.

Besprijekorno čisto

Priključak za vodu zaljevača Aqua S ima metalni filter otporan na hrđu koji sprječava ulazak čestica nečistoće u oscilirajući zaljevač. Filter se može ukloniti kako bi ga lako očistili pod slavinom. Za uklanjanje naslaga kamenca iz mlaznica upotrijebite igle smještene u vijčanoj kapici prskalice.

Visokokvalitetan poizvod

Kvalitetni GARDENA proizvodi izrađeni u Njemačkoj predstavljaju pouzdanu izvedbu, pouzdanost i stalne inovacije.

 

 

 

Tehničke značajke

 

Broj artikla   18700-20
Pokrivena površina   90-220 m²
Širina raspršivanja   maks. 13 m
Uklonjivi filtar za prljavštinu   Plemeniti čelik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Oscilirajući raspršivač Aqua S GARDENA (18700-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 40,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..