Water Control Master računalo za navodnjavanje GARDENA (1892-29)

Pojedinačno postavljanje do 6 programa zalijevanja i intuitivno upravljanje pomoću samo jednog gumba.

Funkcija “Rain Off” omogućuje privremeno prekidanje zalijevanje u slučaju lošeg vremena.

715,85kn s PDV-om

Samo 2 komada na zalihi

Usporedi

Oznake: ,,

Opis

Water Control Master računalo za navodnjavanje omogućuje posebno fleksibilno i individualno planiranje navodnjavanja. Mogu se osmisliti do šest različitih programa. Kontrolor radi na baterije, može se direktno spojiti na slavinu i njime se može lako upravljati putem inovativnog vanjskog okretnog elementa za odabir podataka i gumba za potvrdu. Lako čitljiv LC zaslon prikazuje sve postavke na prvi pogled. Izbornik se može odabrati na 10 jezika. Radna jedinica otporna na sve vremenske uvjete može se ukloniti. Jednostavno je centralno podesiti trajanje zalijevanja ili zaustaviti svo navodnjavanje tijekom faze lošeg vremena.

Jedinica je idealna za kontrolu automatskog GARDENA opskrbljivača vodom. Water Control Master regulator protoka GARDENA može se također koristiti u kombinaciji s GARDENA senzorom vlažnosti tla.

 

Navodnjavanje nekoliko vrtnih površina

U kombinaciji s GARDENA Razdjelnikom vode automatic (Br. artikla 1197), do šest različitih priključnih naprava može se vremenski upravljati.

 

Rad koji štedi vrijeme

Kod spajanja GARDENA Senzora vlažnosti tla, automatsko se navodnjavanje ne aktivira ako je vlažnost tla dovoljna. To omogućava poboljšanu vodoopskrbu biljaka kao i navodnjavanje koje štedi vodu.

 

Tehnologija “Safe Stop”

Uređaj Water Control uvijek funkcionira pouzdano zahvaljujući tehnologiji “Safe Stop”. Ako su razine energije baterije previše niske za potpunu kontrolu procesa navodnjavanja, tada taj proces ne započinje. Indikacija razine baterije na zaslonu također vas pravovremeno upozorava da se baterija mora zamijeniti.

 

Funkcija “Water Now”

Ako se navodnjavanje mora odmah pokrenuti, pumpa se može ručno aktivirati bez uklanjanja jedinice iz slavine ili izmjene postavki.

 

Prilagodba vremenskim uvjetima

Ako se vrijeme promijeni, trajanje navodnjavanja može se centralno smanjiti u 10% koracima ili se navodnjavanje može zaustaviti tijekom faze lošeg vremena od 1 do 7 dana.

 

Fleksibilno navodnjavanje sa 6 programa

Moguće se kreirati šest neovisnih programa za potrebe navodnjavanja. Mogu se podesiti početak, trajanje i dani u tjednu navodnjavanja. Vrlo fleksibilni planovi mogu se postaviti prema vašem osobnom ukusu. Biljni znalci to koriste, na primjer, za dodatno prethodno navodnjavanje koje priprema tlo i korijenje za kasnije, glavno navodnjavanje. Time se poboljšava apsorpcija vode i rast biljaka.

 

Jednostavan rad

Uređaj Water Control može se lako podesiti pomoću okretnog prekidača za odabir podataka i za potvrdu. Lako čitljiv LC zaslon prikazuje sve postavke na prvi pogled. Radna jedinica otporna na vremenske utjecaje može se ukloniti za izvršenje postavki. Zahvaljujući opcionalnom zaključavanju tipki, može se spriječiti nehotično podešavanje postavki.

 

Automatsko navodnjavanje koje štedi vrijeme

Pomoću uređaja GARDENA Water Control, vaš vrt može biti pouzdano i praktično zalijevan – čak i kad niste kod kuće. Dobivate više slobodnog vremena, imate bujan zeleni travnjak, kao i lijepe, zdrave biljke. Ako se sustav automatskog navodnjavanja pokrene u ranim jutarnjim satima ili navečer, manje vode isparava. Time se štedi novac i osigurava ciljano, optimizirano navodnjavanje.

 

Visokokvalitetan poizvod

Kvalitetni GARDENA proizvodi izrađeni u Njemačkoj predstavljaju pouzdanu izvedbu, pouzdanost i stalne inovacije.

 

 

Tehničke značajke

 

Broj artikla   1892-29
Trajanje navodnjavanja   1min. – 4h
Broj rasporeda zalijevanja (početak. trajanje, intervali)   6
Radni tlak   0,5-12 bar

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Water Control Master računalo za navodnjavanje GARDENA (1892-29)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest