Računalo za navodnjavanje Water Control Flex GARDENA (1890-29)

S Water Control Flex regulatorom protoka vremenska razdoblja navodnjavanja mogu se podešavati u ciklusima sekundi, zbog čega su idealni za korištenje sa sustavom za navodnjavanje kapanjem.

Može kombinirati i s GARDENA senzorom vlažnosti tla.

366,93kn s PDV-om

Na zalihi

Usporedi

Oznake: ,

Opis

Uz računalo za navodnjavanje Water Control Flex GARDENA (1890-29), navodnjavanje na balkonima, krovnim terasama ili dvorištima može biti fleksibilno i jednostavno automatski kontrolirano. Kontrolor radi na baterije, može se direktno spojiti na slavinu i njime se može lako upravljati putem inovativnog vanjskog okretnog elementa za odabir podataka i gumba za potvrdu. Lako čitljiv LC zaslon prikazuje sve postavke na prvi pogled. Radna jedinica otporna na sve vremenske uvjete može se ukloniti. S Water Control Flex regulatorom protoka vremenska razdoblja navodnjavanja mogu se podešavati u ciklusima sekundi, zbog čega su idealni za korištenje sa sustavom za navodnjavanje kapanjem. Ovaj se kontrolor vode može kombinirati s GARDENA senzorom vlažnosti tla.

 

Rad koji štedi vrijeme

Kod spajanja GARDENA Senzora vlažnosti tla, automatsko se navodnjavanje ne aktivira ako je vlažnost tla dovoljna. To omogućava poboljšanu vodoopskrbu biljaka kao i navodnjavanje koje štedi vodu.

 

Tehnologija “Safe Stop”

Uređaj Water Control uvijek funkcionira pouzdano zahvaljujući tehnologiji “Safe Stop”. Ako su razine energije baterije previše niske za potpunu kontrolu procesa navodnjavanja, tada taj proces ne započinje. Indikacija razine baterije na zaslonu također vas pravovremeno upozorava da se baterija mora zamijeniti.

 

Funkcija “Water Now”

Ako se navodnjavanje mora odmah pokrenuti, pumpa se može ručno aktivirati bez uklanjanja jedinice iz slavine ili izmjene postavki.

 

Automatsko navodnjavanje za vaš balkon ili dvorište

Zbog iznimno kratkog trajanja zalijevanja u sekundama, i mogućnosti aktivacije do 6 puta na dan, uređaj Water Control je idealan za uporabu sa sustavom navodnjavanja s kapaljkama, za biljke u posudama i koritima n abalkonu i dvorištu. Zbog njihova ograničenog volumena tla, posude za biljke mogu odbiti samo ograničenu količinu vode, pa stoga trebaju česte, manje količine.

 

Jednostavan rad

Postavkama na uređaju Water Control lako se upravlja pomoću inovativnog vanjskog okretnog elementa za odabir podataka i gumba za potvrdu, kojima se jednostavno upravlja pritiskom i okretanjem. Lako čitljiv LC zaslon prikazuje sve postavke na prvi pogled. Radna jedinica otporna na vremenske utjecaje može se ukloniti za izvršenje postavki. Zahvaljujući opcionalnom zaključavanju tipki, može se spriječiti nehotično podešavanje postavki.

 

Automatsko navodnjavanje koje štedi vrijeme

Pomoću uređaja GARDENA Water Control, vaš vrt može biti pouzdano i praktično zalijevan – čak i kad niste kod kuće. Dobivate više slobodnog vremena, imate bujan zeleni travnjak, kao i lijepe, zdrave biljke. Ako se sustav automatskog navodnjavanja pokrene u ranim jutarnjim satima ili navečer, manje vode isparava. Time se štedi novac i osigurava ciljano, optimizirano navodnjavanje.

 

Visokokvalitetan poizvod

Kvalitetni GARDENA proizvodi izrađeni u Njemačkoj predstavljaju pouzdanu izvedbu, pouzdanost i stalne inovacije.

 

 

 

Tehničke značajke

 

Broj artikla 1890-29
Trajanje navodnjavanja 1s – 99min
Učestalost zalijevanja svakih 4/6/8/12/24/48/72 sata
Funkcija “zalijevaj odmah”  s automatskim zaustavljanjem
Napajanje  1 x 9 V alkalna baterija (nije priložena)
Priključni navoj za slavinu  od 26,5 mm (G 3/4) i 33,3 mm (G 1)
Radni tlak  0,5-12 bar

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Računalo za navodnjavanje Water Control Flex GARDENA (1890-29)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest