Kapaljka u nizu s izjednačavanjem tlaka GARDENA (8311-20)

Kapaljka u nizu s izjednačavanjem tlaka idealna je za navodnjavanje kraćih redova biljaka sa sličnim potrebama za vodom.

Stalna raspodjela vode 2 l/h neovisno o tlaku vode (0,5 – 4 bara).

Zahvaljujući membransko/labirintskoj tehnologiji kapaljka se sama čisti, čime se osigurava dug vijek trajanja i pouzdan rad.

Priloženo je deset kapaljki i jedan čep.

Oznake: ,,

Opis

Kapaljka u nizu s izjednačavanjem tlaka – kao dio sustava mikronavodnjavanja GARDENA Micro-Drip-System – idealna je za navodnjavanje kraćih redova biljaka sa sličnim potrebama za vodom. Nakon isključivanja kapaljka u nizu sama se zatvara. Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji priključivanja “Quick & Easy” ugradnja opskrbne cijevi od 4,6 mm (3/16″) iznimno je jednostavna.

 

Neprekidan dovod vode

Neovisno o tlaku u cijevi (0,5 – 4 bara), opskrba vodom je neometana – 2 litre na sat.

 

Jednostavno za održavanje i pouzdano

Zahvaljujući sposobnosti samočišćenja membrane/tehnologiji labirinta kapaljke u serijskom nizu posebno se jednostavno održavaju i imaju dug vijek trajanja.

 

S mogućnošću samobrtvljenja

Automatsko brtvljenje membrane zadržava vodu u cjevovodu nakon isključivanja sustava – dodatna funkcija koja štedi vodu!

 

Jednostavna instalacija

Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji priključivanja “Quick & Easy” sve dijelove moguće je jednostavno kombinirati i ponovno rastaviti po potrebi.

 

Navodnjavanje s uštedom vode

Zahvaljujući sustavu mikronavodnjavanja Micro-Drip System moguće je precizno dozirati količinu vode za svaku biljku i pritom spriječiti njezino nepotrebno trošenje.

 

Tehničke značajke

 

Broj artikla  8311-20
Protok vode  trajno 2 l/h
Sadržaj   10 kapaljki  i 1 navojni čep

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kapaljka u nizu s izjednačavanjem tlaka GARDENA (8311-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest