Metalna kolica za crijevo 100 GARDENA (2674-20)

Robusna metalna kolica za crijevo 100 GARDENA (2674-20) osobito su prikladna za dugačka crijeva.

Namatanje crijeva olakšavaju vodilica za crijevo iznad metalnog koluta i ručka za namatanje koja se slobodno okreće.

Okretna osovina sprječava okretanje crijeva prilikom namotavanja ili odmotavanja.

 

1.454,79kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake: ,

Opis

Metalna kolica za crijevo 100 imaju praškom premazani metalni kolut za crijevo vrlo je stabilan i u njega stane maksimalno 100 metara crijeva od 13 mm (1/2″), 80 metara crijeva od 15 mm (5/8″), 50 metara crijeva od 19 mm (3/4″) ili 25 metara crijeva od 25 mm (crijevo od 1″). Širok okvir omogućuje visoku razinu stabilnosti. Kolica se radi maksimalne stabilnosti mogu postaviti vodoravno na tlo. Mogu podnijeti još veću silu bez prevrtanja. Čvrsti kotači imaju poseban gazeći sloj. Oni omogućuju dobro prianjanje i glatko kretanje kolica za crijevo po travnjaku. Poseban gazeći sloj istodobno, unatoč dobrom prianjanju, čuva travnjak.

Ugrađeni uređaj protiv kapanja sprječava kapanje vode nakon korištenja ili tijekom transporta. Zahvaljujući nakošenom priključku crijeva na kolutu, crijevo se ne uvrće i zajamčen je maksimalan protok vode. Ako trebate snažniji protok, nema problema: metalna kolica za crijevo GARDENA 100 HG mogu se jednostavno priključiti na profesionalan sustav GARDENA “Profi” pomoću priključka za slavinu profesionalnog sustava s maksimalnim protokom “Profi” (br. pr. 2801). Za tu namjenu priložena su dva priključka za slavinu profesionalnog sustava SB “Profi”. Pouzdan uređaj za intenzivnu upotrebu.

 

 

Vrlo robusno

Materijali čine metalna kolica za crijevo 100 stabilnim i vrlo robusnim. Zato kolut za crijevo ima kapacitet za velike količine crijeva. Širok okvir omogućava visoku razinu stabilnosti. Kolica se radi maksimalne stabilnosti mogu postaviti vodoravno na tlo.

 

Jednostavno namatanje crijeva

Vodilica za crijevo iznad koluta za crijevo olakšava namatanje crijeva: navodi crijevo tako da uvijek dolazi odozgo i da se uredno namata.

 

Jednostavno upravljanje

Čvrsti kotači s posebnim gazećim slojem omogućuju jednostavno povlačenje i guranje po travnjaku bez njegovog oštećivanja.

 

Bez uvrtanja crijeva

Zahvaljujući nakošenom priključku crijeva na kolicima za crijevo, crijevo se ne uvrće i voda slobodno teče.

 

Bez gubitka vode

Nakon isključenja dovoda vode, crijevo možete pričvrstiti na ugrađeni mehanizam za sprječavanje kapanja. Voda se ne razlijeva i ne gubi.

 

 

 

Tehničke značajke

 

Broj artikla   2674-20
Kotači   Veliki, lako pokretljivi kotači Profi
Dimenzije (d x š x v)   55 x 65 x 89 cm
Kapacitet koluta za crijevo (d x š x v)   13mm (1/2”) – 100m | 15mm (5/8”) – 80m | 19mm (3/4”) – 50m | 25mm (1”) -25m

 

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Metalna kolica za crijevo 100 GARDENA (2674-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest