fbpx

Oscilirajući rasprivač (Canadian polo) GARDENA (2079-32)

Zahvaljujući višefaznom turbozupčaniku oscilirajući raspršivač Canadian Polo 220 GARDENA (2079-32) omogućuje optimalno i ravnomjerno navodnjavanje bez stvaranja mlaki vode.

Oscilirajući raspršivač Canadian Polo je izrađen od visokokvalitetnih materijala, nehrđajućeg čelika tako da je otporan na oštećenja i nije ga potrebno održavati.

103,23kn s PDV-om

Na zalihi

Usporedi

Oznake: ,,

Opis

S oscilirajućim raspršivačem Canadian Polo 220 GARDENA možete optimalno navodnjavati svoj travnjak. Zahvaljujući turbozupčaniku, zajamčeno je ravnomjerno zalijevanje područja od 90 m² do maksimalno 220 m². Mogućnosti prilagođavanja dosega raspršivača beskonačne su, od 7 m pa do maksimalno 17 m, a širina raspršivanja do maksimalno 13 m.

Zahvaljujući finoj mrežici izrađenoj od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, ovaj raspršivač nije potrebno održavati. Zahvaljujući poboljšanoj ergonomiji igle za čišćenje, čišćenje mlaznica vrlo je jednostavno. Oscilirajući raspršivač Canadian Polo izrađen je od visokokvalitetnih materijala sa zaštitom protiv UV zračenja koji su otporni na oštećenja. To jamči dug vijek trajanja. Za ravnomjerno navodnjavanje vrta.

 

Bez mlaka vode

Zahvaljujući višefaznom turbozupčaniku oscilirajući raspršivač Canadian Polo omogućuje ravnomjerno navodnjavanje bez stvaranja mlaki vode.

 

Jednostavno prilagođavanje

Zahvaljujući beskonačnim mogućnostima namještanja dosega i širine raspršivanja do maksimalno 13 m oscilirajući raspršivač Canadian Polo 220 možete jednostavno namjestiti na površinu koju želite navodnjavati.

 

Održavanje nije potrebno

Oscilirajući rasprivač (Canadian polo) 220 GARDENA uvijek je spreman za upotrebu.

 

Jednostavno čišćenje mlaznica

Fini filtar za prljavštinu od nehrđajućeg čelika jamči jednostavno čišćenje.

 

 

Tehničke značajke

 

Broj artikla   2079-32
Pokrivena površina   90-220 m²
Širina raspršivanja   maks. 13 m
Uklonjivi filtar za prljavštinu   Plemeniti čelik

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Oscilirajući rasprivač (Canadian polo) GARDENA (2079-32)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest