Oscilirajući raspršivač AquaZoom S GARDENA (18710-20)

Kontinuirano ravnomjerno i vrlo precizno navodnjavanje travnjaka bez stvaranja lokvica.

Pogdan je za površine od 9 do 150 m², te omogućuje vam postavljanje raspona između 3 i 15 metara kao i širinu raspršivanja između 3 i 10 metara.

244,70kn s PDV-om

Na zalihi

Usporedi

Oznake: ,

Opis

Oscilirajući raspršivač AquaZoom S GARDENA (18710-20) daje vam sve što je potrebno za pouzdano zalijevanje travnjaka. Pogdan je za površine od 9 do 150 m², nudi ravnomjerno i precizno zalijevanje koje sprječava stvaranje lokvi. Uživajte u svakom centimetru ljeta.
Na raspolaganju je niz opcija konfiguracije za prskanje koje možete postaviti pomoću klizača na raspršivaču. Omogućuje vam postavljanje raspona između 3 i 15 metara, širinu raspršivanja između 3 i 10 metara, kao i mogućnost zalijevanja samo s jedne strane. Fino podešavanje je također opcija pomoću reguliranja protoka vode. Sa dvije velike potporne noge, raspršivač je uvijek stabilan na zemlji, koristeći jedinstveni dizajn koji mu daje učinkovit, moderan izgled. Pa ipak, njegova privlačnost seže dalje od površinskog izgleda zahvaljujući visokokvalitetnim materijalima koji osiguravaju da je AquaZoom S otporan na mraz i UV zrake.

Dodatna značajka kvalitete je petogodišnje jamstvo proizvođača te oznaka Made in Germany čime se ističe dugi vijek trajanja. Ovaj korisni vrtni uređaj također je dizajniran za jednostavno čišćenje, sa mlaznicama za prskanje izrađenim od meke plastike. Čišćenje se obavlja bez napora brisanjem prstima ruke, uklanjajući sav kamenac koji se nakupio na mlaznicama. Uz to, priključak za vodu sadrži filter izrađen od nehrđajućeg čelika, koji sprječava da čestice prljavštine uđu u AquaZoom S raspršivač. Ručno odvojite priključak i vidjeti ćete filter koji se lako uklanja. Nakon malo vremena pod tekućom vodom biti će kao nov.

 

 

Uvijek lijepo i ujednačeno

Mlaznice oscilirajućeg zaljevača AquaZoom S kontinuirano osiguravaju ravnomjerno i vrlo precizno navodnjavanje travnjaka na površinama od 9 do 150 m². Ravnomjerno zalijevanje također sprječava stvaranje lokvica.

 

Ne može biti jednostavnije

Za ručno namještanje oscilirajućeg raspršivača i spajanje crijeva potrebno je samo nekoliko koraka. Konfiguracijski kotačići omogućavaju vam određivanje raspona (3–15 metara) i širine prskanja, koja se može namjestiti u rasponu između 3 i 10 metara. Konfiguracijski kotačići također omogućavaju ograničavanje oscilirajućeg gibanja na jednu stranu. Regulacija protoka vode nudi mogućnosti i za fino podešavanje.

 

Kiša ili sunce

Bez obzira na visoke ili niske vanjske temperature, trajni materijal od kojeg je izrađen, štiti oscilirajući zaljevač AquaZoom S od mraza i UV zračenja.

 

Besprijekorno čisto

Priključak za vodu zaljevača AquaZoom S ima filter koji sprječava da čestice prljavštine uđu u oscilirajući zaljevač. Filter se može ukloniti kako bi ga lako očistili pod slavinom. Budući da su mlaznice za raspršivanje izrađene od meke plastike, bilo kakve naslage kamenca mogu se lako ukloniti brisanjem prstom.

 

Uvijek stabilan

Iznimno široke potporne nožice i metalne komponente omogućavaju zaljevaču AquaZoom S da uvijek čvrsto stoji na travi.

 

5-godišnje jamstvo osigurava visoku kvalitetu

  • Detaljne jamstvene uvjete potražite u priloženom priručniku ili na internetu na: www.gardena.com/warranty. Ovo jamstvo ne utječe na vaša zakonska jamstvena potraživanja.

 

 

 

Tehničke značajke

 

Broj artikla
Pokrivena površina
Širina raspršivanja
Uklonjivi filtar za prljavštinu

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Oscilirajući raspršivač AquaZoom S GARDENA (18710-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest