Automatski dozator vode GARDENA (1169-20)

SKU: 023113

Automatski dozator vode GARDENA priključuje se na slavinu i automatski prekida navodnjavanje vrta.

Intervale zalijevanja moguće je programirati između 5 i 120 minuta.

Automatski dozator vode odmah pokreće navodnjavanje i automatski zaustavlja protok vode u programirano vrijeme.

Za dovod vode po želji može se također postaviti na stalan protok vode. Za rad nije potrebna baterija.

230,59kn s PDV-om

Samo 2 komad(a) na zalihi

Oznake: ,,

Opis

Automatski dozator vode GARDENA priključuje se na slavinu i automatski prekida navodnjavanje vrta, npr. isključuje raspršivače ili sustav za navodnjavanje kap na kap kao što je sustav mikronavodnjavanja Micro-Drip-System.

Automatski dozator vode odmah pokreće navodnjavanje i automatski zaustavlja protok vode u programirano vrijeme. Za dovod vode po želji može se također postaviti na stalan protok vode. Za rad nije potrebna baterija.

 

Automatsko navodnjavanje koje štedi vrijeme

Pomoću automatskog dozatora vode GARDENA, vaš će se vrt pouzdano i praktično zalijevati. Time dobivate više slobodnog vremena i bujan, zeleni vrt s prekrasnim i zdravim biljkama.

 

Jednostavno upravljanje

Trajanje zalijevanja automatskog dozatora vode GARDENA može se namjestiti pomoću velikog okretnog gumba. To je sasvim jednostavno.

 

Fleksibilno trajanje zalijevanja

Trajanje zalijevanja možete fleksibilno postaviti između 5 i 120 minuta.

 

Stalan protok

Automatski dozator vode može se postaviti i na stalan protok. To pojednostavljuje opskrbu vodom u željenoj količini i trajanju.

 

 

Tehničke značajke

 

Broj artikla   1169-20
Trajanje navodnjavanja    5 – 120 min
Opskrba energijom    mehanički
Radni tlak    0,5 – 12 bar

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Automatski dozator vode GARDENA (1169-20)”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 40,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..