Četverokanalni opskrbljivač vodom GARDENA (8194-20)

SKU: 031796

Četverokanalni opskrbljivač vodom GARDENA omogućuje istodobno spajanje nekoliko nastavaka na jednu slavinu.

Protok vode može se zasebno regulirati ili isključiti za svaki ispusni kraj crijeva.

Prikladan je za dva računala ili dozatora za navodnjavanje GARDENA.

Prikladan je za slavine s navojem od 33,3 mm (G 1″) i slavine s navojem od 26,5 mm (G 3/4″).

294,08kn s PDV-om

Samo 1 komad(a) na zalihi

Oznake: ,

Opis

Četverokanalni opskrbljivač vodom GARDENA (8194-20) omogućuje istodobno spajanje nekoliko nastavaka na jednu slavinu.

Dva računala za zalijevanje ili automatska dozatora vode GARDENA mogu se povezati na četverokanalni opskrbljivač vodom. Četverokanalni opskrbljivač vodom može se pretvoriti u profesionalni sustav s maksimalnim protokom “Profi” GARDENA s navojnim priključkom za slavinu profesionalnog sustava s maksimalnim protokom “Profi” (br. pr. 2801-20). Prikladan je za slavine s navojem od 33,3 mm (G 1″) i slavine s navojem od 26,5 mm (G 3/4″).

 

4 uređaja na jednoj slavini

Pomoću četverokanalnog opskrbljivača vodom, moguće je istovremeno spojiti više uređaja s jednom slavinom.

 

Mogućnost pojedinačnog prilagođavanja i isključenja

Protok vode može se neovisno namještati ili isključiti.

 

Sustav Original GARDENA System

Zahvaljujući proizvodima sustava Original GARDENA System na slavinu ili crijevo može se jednostavno i brzo priključiti bilo koji nastavak za zalijevanje. Sve se može međusobno spajati od početka do kraja i ostaje nepropusno.

 

 

 

Tehničke značajke

 

Broj artikla   8194-20
Primjena  Priključak za slavinu
Mogućnost priključka  Slavina promjera 26,5 mm (G 3/4) s navojem promjera od 33,3 mm (G 1), i slavina promjera 21 mm (G 1/2) s navojem promjera od 26,5 mm (G 3/4),

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Četverokanalni opskrbljivač vodom GARDENA (8194-20)”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 40,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..