Razdjelnik vode automatic GARDENA (1197-29)

U kombinaciji s GARDENA računalom za navodnjavanje C 1060 (broj artikla 1864., 1866.), razdjelnik vode automatic GARDENA osigurava automatsko navodnjavanje do šest različitih područja u vašem vrtu.

Na primjer, travnjak možete zalijevati prskalicom, a biljke u posudama, ležajevima, živicama i cvjetnim kutijama sa sustavom navodnjavanja kap po kap.

Kao i kod programa računala za navodnjavanje, otvori za vodu automatski će se otvoriti, jedan za drugim.

633,21kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake: ,

Opis

Praktično: razdjelnik vode automatic GARDENA (1197-29) može se fleksibilno prilagoditi uvjetima u vašem vrtu. To znači da možete zalijevati samo dva područja ili do šest. Nepotrebni otvori za vodu jednostavno se isključuju pomoću ručice za namještanje.

Budući da različite biljke u vašem vrtu trebaju različite količine vode, trajanje navodnjavanja može se pojedinačno postaviti na temelju programiranja računala za navodnjavanje.

Razdjelnik vode automatic GARDENA doprema željenu količinu vode na pravo mjesto. Ovo inteligentno rješenje je također idealno kada je raspoloživa količina vode nedostatna za istodobnu isporuku svih dodataka za navodnjavanje.

Jednostavno postavite razdjelnik vode automatic GARDENA na strani kuće ili na tlu. Osigurava se na podlozi i može se ukloniti u bilo kojem trenutku. Budući da su svi otvori za vodu postavljeni u jednom smjeru, uređaj zauzima vrlo malo prostora.

Opremljen je s priključnim navojima od 26,5 mm (G ¾) i isporučuje se s pet priključaka za slavinu (901) i tri završna čepa.

 

Automatsko navodnjavanje u do 6 područja – u nizu

Do 6 biljnih površina u vvašem vrtu automatski se i prikladno navodnjavaju, jedan za drugim, s jednim računalom za navodnjavanje. Vaš će vrt biti pouzdano i praktično navodnjavan a vi ćete imati više slobodnog vremena i zdravih biljaka.

 

Jednostavan za korištenje

Ako želite raditi sa manje od šest područja za navodnjavanje, jednostavno isključite neopterećene otvore pomoću poluge za podešavanje.

 

Ne zauzima puno prostora – i fleksibilan je

Razdjelnik vode ima šest izlaza koji su postavljeni jedan pored drugog i raspoređeni u jednom smjeru. Može se montirati na tlo ili zid, čime se štedi prostor.

 

Tehničke značajke

 

Broj artikla 1197-29
Opskrba energijom  mehanički
Primjena   do 6 priključnih naprava

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.
Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Razdjelnik vode automatic GARDENA (1197-29)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest