Mjerač protoka vode GARDENA (8188-29)

Mjerač protoka vode GARDENA (8188-29) omogućava ciljano navodnjavanje koje se pozorno i točno mjeri.

Osigurava bolju kontrolu pošto možete zalijevati na ciljani, zahtjevni i sustavni način.

Može se odmah spojiti na slavinu, na prskalicu ili pumpu i jednostavan je za korištenje.

 

180,52kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake: ,

Opis

Mjerač protoka vode GARDENA (8188-29) omogućava ciljano navodnjavanje koje se pozorno i točno mjeri. Na prvi pogled možete vidjeti potrošnju vode dnevno i trenutni protok u litri po minuti.  Količina potrošene vode može se čitati u bilo kojem trenutku na velikom zaslonu i time kontrolirati. Do sada je navodnjavanje bilo stvar osobne prosudbe, a sada mjerač protoka vode osigurava bolju kontrolu. Od sada možete zalijevati na ciljani, zahtjevni i sustavni način, a što je povoljno za vaš vrt, okoliš kao i vaš novčanik. Mjerač protoka vode GARDENA (8188-29) napaja se baterijama i može se odmah spojiti na slavinu, na prskalicu ili pumpu. Jednostavno se klikom spoji na priključak s navojem ili standardnom crijevom i odmah isporučuje važne podatke aktivnim mjerenjem.

 

Navodnjavanje prema zahtjevima – koliko god je potrebno i što je manje moguće

Pomoću mjerača za mjerenje protoka vode, pogledom na zaslon možete pratiti i regulirati odgovornu potrošnju.

 

Original GARDENA System

Zahvaljujući sustavu proizvoda originalnog sustava GARDENA, bilo koji pribor za navodnjavanje može se lako i brzo povezati s slavinom ili crijevom. Sve se povezuje od početka do kraja i ostaje nepropusno.

 

Spojite i uštedite vodu

Mjerač protoka vode GARDENA opremljen je baterijom i može se odmah pouzdano koristiti.

 

Pročitajte čiste mjerne vrijednosti – djelujte odmah

Znajući dnevnu potrošnju vode, po sezoni ili po biljci, a isto tako i trenutnu količinu protoka 1: 1, možete brzo reagirati i skladno prilagoditi na željenu količinu potrošnje. To također čini mjerač idealnim za doziranje gnojiva.

 

 

Jednostavan rad – jedan gumb za sve funkcije

Jednim pritiskom gumba dobit ćete pregled potrošnje vode. To čini mjerilo za mjerenje protoka vode važnim sredstvom za kontrolu ekološki prihvatljivog navodnjavanja.

 

Siguran rad

Rotirajući pokazivač na zaslonu mjerača protoka vode ukazuje na to da voda prolazi kroz mjerač te – te da je mjerač u tom trenu aktivan i da mjeri protok vode. Na zaslonu također možete vidjeti kada je potrebno zamijeniti bateriju.

 

 

Tehničke značajke

 

Broj artikla   8188-29
Primjena   Za kontrolu potrošnje vode, mjeri količinu protoka
Mogućnost priključka   Slavina, tuš, raspršivač, crpka, priključak crijeva

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Mjerač protoka vode GARDENA (8188-29)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest